Oops...
Slider with alias parallax scroll 2 not found.

Ik ben niet op dieet, ik verander mijn leefstijl met de virtuele maagband

Hypnose is sterker dan wilskracht
Ontdek hoe je gemakkelijk kan afvallen onder hypnose en hypnotherapie

Heb jij ook altijd trek of zin in lekker eten en kampt jij daardoor met overgewicht van >25?
Voor veel mensen is dit een lastige situatie, waarbij de wens om te eten en de wens om af te vallen niet met elkaar in balans zijn. Het niet volhouden van diëten geeft vaak een ongelukkig gevoel en heeft vaak weinig zin. De oplossing wordt dan vaak gezocht in de vorm van een maagband, maar deze operatie is zwaar en geeft bijwerkingen waardoor je je niet lekker in je vel voelt. Gelukkig hebben wij voor jou een alternatief. De virtuele maagband is effectiever, dan de maagband die je in het ziekenhuis krijgt en is veel minder risicovol en tijdrovend. Daarbij is de virtuele maagband ook nog goedkoper!

 

HOE WORDT DE VIRTUELE MAAGBAND AANGELEGD
De virtuele maagband wordt aangelegd door middel van hypnose. In vier hypnose sessies wordt de virtuele maagband geplaatst en na de eerste sessie zal je al verandering opmerken. Hypnose is een techniek waarbij in het onderbewustzijn suggesties worden geplaatst die jouw dagelijks leven kunnen veranderen. Dit gebeurt ook bij de virtuele maagband.

Door het toepassen van hypnose kunnen wij je ook helpen bij vele andere problemen, zoals nagelbijten en stoppen met roken.

MEER WETEN OVER DE VIRTUELE MAAGBAND!
Wil je meer weten over de werking van afvallen met hypnose? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan je contact opnemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens.

 

HOE WERKT DE VIRTUELE MAAGBAND?
Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als de traditionele maagband. Je hebt na het plaatsen van de virtuele maagband het gevoel dat je eerder vol zit en zult daardoor minder grote porties willen eten. Dit zorgt ervoor dat je kunt blijven eten waar je van houdt, maar daarnaast eerder verzadigd raakt en dus afvalt. Deze manier van werken is exact hetzelfde als bij de traditionele manier, het verschil is echter dat er bij de virtuele maagband geen herstelperiode of bijwerkingen zijn. In jouw onderbewustzijn wordt de suggestie geplaatst van een fysieke maagband, die hetzelfde effect heeft als wanneer je daadwerkelijk een maagband hebt.

CONTACT OPNEMEN
Ben jij toe aan verandering in jouw leven en wil je een afspraak met maken? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hypnotherapiepraktijkgelderland.nl. Ik hoop je snel te mogen helpen met het verbeteren van jouw leven!

Hét Nationaal register voor hypnose & hypnotherapie
Waardering bij afvallen en gewichtsreductie met Virtuele Maagband
Effectiviteit – 92%
Behandelduur – 88%
Hier kunt u zien hoe bezoekers een waardering hebben toegekend aan de behandeling met hypnose of hypnotherapie.
Bezoekerswaardering: 92.21%