Oops...
Slider with alias parallax scroll 2 not found.

Worstel je met angsten of fobieën als, bang voor spinnen, vliegangst, faalangst, verlatingsangst, bindingsangst, stotteren, zenuwtrekjes, slapeloosheid, onzekerheid, laag zelfbeeld. Traumatische gebeurtenissen en verslavingen?

Dan is hypnotherapie een bewezen effectieve behandelmethode. Een behandelmethode die bovendien snel resultaat oplevert: In veel gevallen bemerk je na een enkele behandeling al een significante verbetering.

Je zult zekerder door het leven gaan, wat op alle vlakken voor een toename in levensgenot zorgt. Soms is één tot twee sessies al voldoende

Soorten fobieën
Een van de meest voorkomende redenen voor mensen om hypnotherapie te
zoeken is om hulp te vragen bij angst en fobieën. Enkele van de meest voorkomende fobieën zijn een onredelijke, verlammende angst voor spinnen, kleine ruimtes, of vliegangst. Het is een angst voor een specifieke situatie of voorwerp, die veelal zijn wortels vindt in de jonge jaren en in de loop der tijd in heftigheid toeneemt.

Tekenen van een fobie of angststoornis
Wanneer je aan een fobie of angststoornis lijdt uit zich dit veelal in verschillende symptomen:

  • Je zweet overmatig;
  • Je wordt misselijk en/of krijg hoofdpijn;
  • Je lijdt aan hartkloppingen;
  • In bepaalde situaties ga je oncontroleerbaar trillen;
  • Je hebt moeite om uit je woorden te komen.
  • Je bloost of krijgt het warm;

Je hoeft niet met angsten of fobieën te leven. Het is meermalen bewezen dat het zeer goed mogelijk is om angsten en fobieën permanent te overwinnen door middel van hypnotherapie.

Je zult zekerder, gelukkiger en vrijer door het leven gaan, wat op alle vlakken voor een toename in levensgenot zorgt.

Neem vandaag nog contact met ons op via email, telefoon, het contactformulier of plan meteen je afspraak in de digitale agenda. Wil je eerst meer informatie, plan dan een vrijblijvend gesprek 0,5 uur en we voorzien je van alle informatie die je nodig hebt.

Wacht niet langer. Neem het heft nog vandaag in eigen handen en kom eindelijk van je angsten af.