Stoppen met roken

Home / Stoppen met roken

STOPPEN MET ROKEN MET HYPNOTHERAPIE

Stoppen met roken is nog niet zo makkelijk. Dit blijkt ook uit de miljardenindustrie die er rond het stoppen met roken is ontstaan zoals: nicotinepleisters, e-sigaretten, medicatie en zelfs operaties beloven je te helpen met een verslaving waar je zelf niet meer mee kunt stoppen. Uit onderzoek blijkt een reden de zijn dat het stoppen met roken je niet lukt. Roken is in de meeste gevallen een oncontroleerbare drang, die puur op wilskracht hoogstens kortstondig te weerstaan is.

Dankzij hypnose is stoppen met roken bij talloze cliënten van onze praktijk bijzonder succesvol gebleken. Tijdens een hypnotherapeutische sessie word je onderbewustzijn - de gedragspatronen die je naar een sigaret doen grijpen - aangepakt. De aanleiding voor het roken wordt tijdens de hypnose geïdentificeerd en zorgt ervoor dat wanneer een dergelijke situatie zich opnieuw voordoet, de drang naar een sigaret vervangen is door een gezondere, productieve reactie. Op deze wijze wordt de oorzaak van het probleem bij de wortel aangepakt en vervalt het risico dat je op een later moment als gevolg van invloeden van buitenaf alsnog naar een sigaret grijpt.

Stoppen met roken is met hypnotherapie mogelijk en is zelfs gemakkelijk. Na een 1e sessie zal je behoefte om te roken al drastisch afgenomen zijn en in de meeste gevallen is een 2e sessie voldoende om voorgoed van deze schadelijke gewoonte verlost te zijn.

Wil je blijvend een NIET ROKER zijn? Wil je gezonder door het leven gaan en tegelijkertijd een flinke som geld besparen die nu letterlijk in rook opgaat? Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op via telefoon, email of plan direct een afspraak bij de hypnotherapeut van Hypnotherapie Praktijk Gelderland.