VAN NAAR HYPNOTHERAPIE PRAKTIJK GELDERLAND KRACHT KLACHT

THERAPEUTISCHE BEHANDELINGEN

Tijdens het intakegesprek zal een inschatting gemaakt worden hoeveel sessies nodig zullen zijn. Dit is afhankelijk van het issue en van de mate van openheid en bereidheid om de benodigde hypnose-diepte te bereiken. 
Beslis jij, ná het intakegesprek, om toch géén sessie hypnotherapie te willen ondergaan om wat voor reden dan ook, dan wordt voor het intakegesprek een bedrag van € 50,- in rekening gebracht. 

Wordt het intakegesprek wel direct gevolgd met een sessie hypnotherapie, dan is het intakegesprek gratis en betaal je enkel de sessie hypnotherapie. 

• Intakegesprek: €50,- (GRATIS bij deelname 1e sessie)* 
• Sessie hypnotherapie: €160,– per sessie van (1,5 uur – 2 uur)* 

*Prijzen zijn inclusief BTW. 

* Wanneer tijdens een afspraak dubbele of driedubbele consulten worden uitgevoerd, worden deze op die manier in rekening gebracht.

Vergoedingen
Op Zorgwijzer vind je een overzicht met vergoedingen voor Hypnotherapie per verzekeraar.

Klik hier voor de Zorgwijzer

Hypnotherapie Praktijk Gelderland draagt geen verantwoordelijkheid voor het wel of niet vergoed krijgen van de behandeling door de zorgverzekeraar.

Annuleren afspraak
Gemaakte afspraak kan tot 24 uur van te voren zonder kosten worden afgezegd en/of gewijzigd. Zonder tijdig bericht van verhindering wordt het reguliere tarief in rekening gebracht.


Samenwerkingspartners
Hypnotherapie Praktijk Gelderland onderhoudt nauwe contacten met andere hulpverleners en diverse instellingen in de gezondheidszorg zoals psycholoog, bedrijfsarts, huisartsen, in de regio. Met een aantal collega-coaches/therapeuten neemt de therapeut Hypnotherapie Praktijk Gelderland deel aan de NOBCO- intervisiegroep, met als doel overleg het uitwisselen van informatie- en ervaringen en kwaliteitsverbetering.

Hypnotherapie Praktijk Gelderland werkt zowel in Nijmegen samen met praktijk Groeneveld organisatie gezondheidspsychologie. Voor complexe vragen op meerdere gebieden kunnen we ook samen aan de slag.

In Duiven vindt de samenwerking plaats met professionals Gezondheidscentrum Kern. De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging Hypnose Vereniging Nederland [HVNL].