Wie ben ik

Home / Wie ben ik

VAN KLACHT NAAR KRACHT
Hypnotherapie Praktijk Gelderland is een praktijk voor medische hypnose waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) terecht kunnen met alle vragen over [onverklaarbare] gezondheidsklachten.

Hypnotherapie Praktijk Gelderland biedt onderzoek, advies, begeleiding en therapie aan kinderen en volwassenen. Hypnotherapie Praktijk Gelderland is een kleinschalige praktijk waarbij je kan rekenen op professionaliteit en oprechte betrokkenheid waarbij de vraag centraal staat. Volwassenen en kinderen ervaren na een bezoek aan Hypnotherapie Praktijk Gelderland weer meer plezier in hun dagelijkse leven.

Daarnaast kunnen mensen ook terecht voor: Stress- en Burn-out, Angsten en fobieën, Concentratie en Rust, Prikkelbare darm syndroom, Overgangsklachten, Stoppen met roken en [gewenst en ongewenst] Gewichtsverlies.

Er is geen wachtlijst bij Hypnotherapie Praktijk Gelderland en kan je snel terecht. Wil je eerst meer weten, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek [0,5 uur].

Hypnotherapie Praktijk Gelderland is gevestigd in Westervoort.

KENNISMAKINGSGESPREK
In mijn werk als Integratieve Coach heeft HYPNOTHERAPIE me veel gebracht om mensen die geen ziekte of aandoening hebben op het goede been te zetten en weg te houden van een jarenlange zoektocht die uiteindelijk niets oplevert dan frustraties en een langdurige negatieve spiraal tot gevolg heeft.

In een kennismakingsgesprek vertel ik jou hoe het onderbewuste brein werkt en waarom het belangrijk is om te weten::

  • Hoe HYPNOTHERAPIE werkt
  • Wat HYPNOTHERAPIE doet voor anderen en voor jou kan betekenen
  • Waarom specialisten enthousiast zijn over HYPNOTHERAPIE
  • Waarom de Universiteit van Leiden betrokken is bij HYPNOTHERAPIE
  • Hoe je onverklaarbare klachten kunt behandelen met HYPNOSE
  • Het verschil met andere methoden

Ik zie je snel…

Zwannie Jager, Integratieve coach & Hypnotherapeut

EVEN VOORSTELLEN

Zwannie Jager is de drijvende kracht achter Hypnotherapie Praktijk Gelderland . Of het nu gaat om traumatische herinneringen, stoppen met roken, afvallen, onzekerheid, opkomen voor jezelf, depressie of slaapproblemen. Zwannie Jager heeft de kennis om jou van dienst te zijn.

PRAKTIJK EN OPENINGSTIJDEN
Uitterweert 2 (ondernemerscentrum)

6932 ML Westervoort

06 33 85 19 72
info@hypnotherapiepraktijkgelderland.nl

De praktijk is geopend van 09.00 – 15.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag